Fugt og skimmel

Fugt og skimmel

Garde Miljø tilbyder fugt- og skimmelundersøgelser af offentlige myndigheders bygninger og arbejdspladser. Vi undersøger boliger, institutioner, kontorer og andre arbejdspladser for sundhedsfare.

Det er typisk bygninger, hvor der vurderes at være risiko for skimmelsvamp, eller hvor brugerne er bekymrede for skjult skimmelsvamp. Vi hjælper hvert år mange kommuner med at afdække mulig sundhedsfare.

For at undgå interessekonflikter tilbyder vi ikke skimmelundersøgelser for udlejere, lejere eller ejere af ejerboliger. Vi henviser disse grupper til andre udbydere af skimmelundersøgelser.

Brug for rådgivning?

Fugt og skimmel

Sådan gør vi

Ved synlig fugt og skimmelvækst tager vi prøver, som sendes til analyse for at afdække evt. sundhedsfare. Er der ikke synlige tegn på skimmel, kan vi kortlægge indeklimaet via luftmålinger, som be- eller afkræfter, om der er skimmel i bygningen.

I får en rapport med analyseresultaterne samt vores vurderinger og anbefalinger. Vi kortlægger også her forslag til evt. udbedringer og deltager gerne i dialog med brugerne.

Påvises der ikke skimmel, kan vi screene bygningerne for andre kilder til dårligt indeklima.

Kontakt os

”Hvis vi tror, vi har fundet årsagen, skal vi også kunne dokumentere det”

Jens Ilum Bock - Fagchef for Indeklima
Kontaktformular

Ræk ud, så kontakter vi dig

bubble