Vi hjælper med

Hvordan kan vi hjælpe?

Garde Miljø hjælper med store og små projekter, der kræver miljøkortlægning eller andre undersøgelser og ydelser relateret til nedrivning, renovering og indeklima.

Flere af vores ydelser er desuden egnede som et tilvalg i større entrepriser, hvor det kan være hensigtsmæssigt, at en uvildig part foretager undersøgelsen. 

Har du spørgsmål om vores ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os

Vi hjælper med: Miljø

Vi er specialister i

Miljø

Vores miljøafdeling leverer en række tekniske undersøgelser og ydelser, der bidrager til at beskytte miljø og mennesker. Vi hjælper private, entreprenører, rådgivere og kommuner med store og små opgaver. Find ud af mere under de enkelte ydelser.

Find en specialist

Vi hjælper med: Indeklima

Garde Miljø

Indeklima

Vores indeklimaafdeling tilbyder en række undersøgelser, der alle har til formål at værne om menneskers helbred. Nogle undersøgelser tilbydes kun til vores offentlige kunder. Find ud af mere under de enkelte ydelser.

Find en specialist

Vi hjælper med: Jura

Garde Miljø

Juridisk bistand

Garde Miljø har en lang tradition for juridisk rådgivning af landets kommuner. Vi kan derfor tilbyde en rød tråd igennem flere årtiers sagsbehandling efter Byfornyelsesloven. Garde Miljø kan også rådgive om de muligheder, lovgivningen giver for en bredere understøttelse af det boligsociale arbejde i kommunen.

Find en specialist

Kontaktformular

Ræk ud, så kontakter vi dig

bubble